PlaB final d’un inici

pla B va nèixer a Olot (La Garrotxa) el 2011 amb l’objectiu de promoure a joves creadors emergents catalans mitjançant un dels sistemes més antics de comunicació: el boca a boca. A partir de la recomanació d’uns a altres, joves autors de qualsevol disciplina artística podien tenir la possibilitat de ser publicats durant uns dies a www.plabprojecte.com, un blog senzill i directe que encara es pot visitar.

presentació pla B from pla B on Vimeo.

El passat 19 de març pla B va presentar el projecte en societat a l’Espai Núria d’Olot, entre creació en directe, canapès i bona música.

Moltes gràcies a tots els que ens vareu ajudar, els que hi vareu ser i a els que no, us esperem a la propera!

A pla B hi trobaràs la carta de presentació de creadors i creadores joves i emergents de totes les disciplines, l’objectiu és crear relacions entre artistes emergents, entre artistes i públic i entre artistes i professionals del món de l’art a casa nostra. Creiem que el talent és innat, l’èxit qüestió de sort però la sort es basa en les oportunitats, t’animem a fer d’aquesta una de les teves oportunitats! pla B perquè molts creadors no ens podem guanyar la vida amb allò que realment ens apassiona, amb el pla A sobrevivim i deixem la nostra passió pel pla B.

Leave a Reply